Nota Legal

La informació que es publica en aquesta Web te caràcter merament informatiu. L’accés a http://www.ampaescolaelspins.org de qualsevol usuari d’Internet es troba condicionada a la prèvia lectura i acceptació per part de l’Usuari dels termes, condicións, comunicacións, advertències i demés avisos legals continguts en el present document. Tota persona que accedeixi o utilitzi aquesta Web tindrà la consideració d’Usuari, el que implica l’acceptació de forma expressa, plena i sense reserves de les presents condicions generals i de qualsevol altre condició particular en el seu cas. http://www.ampaescolaelspins.org és una Web d’accés lliure i gratuït pels Usuaris d’Internet, i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre.
L’Usuari s’obliga a utilitzar la Web o els serveis que es presten a través d’ella amb fins o efectes lícits comprometent-se a no malmetre, inutilitzar o deteriorar la Web o els seus serveis, ni impedir un normal gaudi del Web per altres usuaris.
L’Usuari garantitza que les activitats que desenvolupin en cap cas resultaran ofensives pel bon nom i imatge de AFA Escola Els Pins, per altres usuaris de la Web o tercers.

 

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL
Tots els continguts de la Web http://www.ampaescolaelspins.org, ja siguin textos, imatges, sons, fitxers, animacions o qualsevol altre element del seu disseny o estructura son propietat exclusiva de AFA Escola Els Pins. Qualsevol acte de distribució o comunicació pública, reproducció o magatzament total o parcial, ha de realitzar-se amb el previ consentiment dels responsables de l’empresa.
Els Usuaris hauran d’abstenir-se d’obtenir, inclòs d’intentar obtenir, els continguts fent servir medis o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició per aquest efecte o s’hagin indicat per aquest efecte en les pàgines Web on es troben els mateixos.
En cap cas, l’accés a l’esmentat lloc Web implica cap tipus de renuncia, transmissió o cessió total ni parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola e internacional sobre propietat intel·lectual e industrial.
La reproducció (excepte la descarrega temporal des de el lloc Web al disc dur de l’ordinador de l’usuari o als servidores Proxy), la copia, l’us, la distribució, la reutilització, l’explotació, la realització de segones copies, l’enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquest Web que no hagin estat expressament autoritzat pel titular, queden prohibits.
L’usuari s’obliga a fer servir els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el “copyright” i demes dades identificatives dels drets de AFA Escola Els Pins, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que poguessin ser inclosos en els continguts. Així mateix l’usuari s’abstindrà de fer servir els continguts i, en concret, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del lloc per remetre publicitat, comunicacions amb fins comercials, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol forma l’esmentada informació.

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
L’accés a alguns dels serveis que AFA Escola Els Pins ofereix a través d’aquesta pàgina Web, implica la complimentació de formularis de sol·licitud i el suministrament per part dels Usuaris d’algunes dades de caràcter personal.
AFA Escola Els Pins garantitza la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitats pels Usuaris de la Web, i així, de conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caracter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, l’usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en AFA Escola Els Pins, i al tractament automatizat dels mateixos, per les finalitats d’enviament de comunicacions i accións recollides com fins de AFA Escola Els Pins.
Els usuaris podran exercir els seus drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació dirigint-se a:

AFA Escola Els Pins
Passeig de la Vall d’Hebron, nº 181
C.P.: 08035  Barcelona.
info@ampaescolaelspins.org

Qualsevol cessió a tercers de les dades personal dels usuaris d’aquest portal, serà comunicada degudament als afectats especificant la identitat dels cessionaris i la finalitat amb la que seran tractades les dades que es cedeixen.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT PEL FUNCIONAMENT DEL LLOC WEB I ELS SEUS SERVEIS.

El contingut de la Web http://www.ampaescolaelspins.org es de caràcter general i te una finalitat i efectes exclusivament informatius de serveis i activitats desenvolupades.

AFA Escola Els Pins, es reserva la facultat d’afectar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la seva web o en la configuració i presentació d’aquesta.

AFA Escola Els Pins, no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al lloc Web, en el seu contingut, ni que es trobi actualitzat, tot i que desenvoluparà tots els esforços per evitar-los o actualitzar-los.

ENLLAÇOS

En el suposat cas de que la present pàgina web pogués contenir vincles o enllaços amb altres portals o llocs web no gestionats per AFA Escola Els Pins, aquesta organització manifesta que no exerceix cap control sobre aquests llocs ni es responsable del contingut dels mateixos. Els enllaços que aquesta web pogués contenir s’oferiran, únicament, a mode de referències informatives, sense cap tipus de valoració sobre els continguts, propietaris, serveis o productes oferts.

En tot cas, AFA Escola Els Pins s’exonera de tota responsabilitat en relació amb els serveis prestats por aquests davant de qualsevol reclamació de qualsevol natura i demandes que poguessin ser interposades en relació amb els mateixos i es reserva sobre els enllaços, el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o evitar l’accés a ells, de manera temporal o definitiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.