Què és l’AFA?

1_queEsAmpa1462x462

L’AFA és l’associació de famílies de l’escola que vetllen per donar serveis de qualitat complementaris a l’educació dels infants. L’AFA gestiona diferents projectes i serveis i, a més, organitza diferents activitats al llarg del curs escolar. Per poder gaudir d’aquestes activitats s’ha d’estar al corrent de pagament de la quota aprovada en Assemblea General Ordinària.

Aquesta quota dóna dret a gaudir de serveis de qualitat i complementaris a l’educació dels infants i de les famílies sòcies :

  • Suport al projecte educatiu de l’escola.
  • Conciliació familiar i laboral.
  • Activitats Lúdiques.
  • Suport a projectes solidaris.

Com puc participar activament?

LʼAFA som tots! i per això podeu participar en alguna de les comissions de treball, en l’organització d’esdeveniments i donant un cop de mà en qualsevol de les activitats que organitzem i també formant part de la Junta directiva. Sobre tot no us podeu perdre les Assemblees Generals de l’AFA.

Vols formar part d’alguna comissió? Pots participar en la comissió que vulguis! Accedeix a l’apartat Comissions del web, trobaràs tota la informació necessària. Si tens algun projecte que vols compartir o alguna iniciativa serà benvinguda! Contacta amb l’AFA al correu electrònic  info@afaelspins.org

Els Estatuts

Actualitzem els estatuts de la nostra associació, aprovats en l’Assemblea General Ordinària del 28 d’octubre de 2021, regeixen les actuacions i objectius de l’associació.

Descarregar els Estatuts de l’AFA de l’Escola els Pins.

Descarregar Butlleta Delegació de vot

Reglament de Règim intern

Aquest reglament té per objecte desenvolupar i complementar els estatuts de l’Associació de famílies d’alumnes de l’Escola Els Pins, actualitzats i aprovats a l’Assemblea General Extraordinària el 28 d’octubre del 2021.

Descarregar el Reglament de Règim Intern_AFA Escola Els Pins 2021.