Comissions

3_projectes1462x462

Aquestes són les comissions que tenim en marxa i les famílies que les lideren, si vols formar part d’alguna només ens ho has de dir i t’afegim!

llibres

Comissió socialització de llibres
Marta Y., Eura M., Lídia M.

S’encarreguen de gestionar i fer les comandes dels llibres, organitzar l’entrega, fer seguiment de l’entrega dels llibres a les famílies i també revisar els llibres de cada curs, entre d’altres gestions.

educativa

Comissió Educativa
Samara A., Laura F., Eura M. i Verònica M.

Aquesta comissió vetlla per a que les famílies tinguin formació sobre aquells temes que més preocupen. Des de l’any passat s’ha iniciat un projecte conjuntament amb l’escola per tal de formar a la vegada a les famílies, infants i docents.

Imatge _3.3
Comissió Institut
Mònica B., Esther O., Marta N., Raquel M., Héctor A.

 

 
La comissió d’instituts de l’AFA de l’escola Els Pins té com a objectiu informar i acompanyar a les famílies de 6è de primària en el procés de preinscripció i matrícula per a 1r d’ESO, així com fer de nexe entre la nostra escola, el consorci i les famílies. També participem, si s’escau, en les reivindicacions referents a l’oferta de places d’institut per a les escoles que formen part del nostre barri.
 
08013214-1

Comissió d’ Obres i Arranjaments
Jordi C., Cristian B., Ferran G., Juan Luis L,

La comissió d’obres s’encarrega d’ajudar i assessorar per condicionar l’escola.

Arranjaments dels patis: Conjuntament amb l’escola i amb la implicació de tots els infants que han imaginat com volen el seu pati, la comissió de festes i la comissió d’obres han iniciat una proposta d’arranjament per tal d’adequar els patis a la seva funció educativa com a espais estimuladors de la capacitat de jugar dels infants i del desenvolupament de les seves funcions motrius, cognitives i socials. Participa!

extraescolars2

Comissió Extraescolars
Marta Y., Elena L., Laura B.

Organitzen totes les activitats extraescolars de l’escola amb el suport d’una empresa proveïdora (Fundesplai) i també organitzen casalet i casal d’estiu.

20180601_175752

Comissió de festes
Tali V., Judith M., Verónica M., Ainara N., Elvira M., Sandra R., David I., Irene del M., Ramon Ll., Sandra B., Sònia D.

Organitzem les millors festes i assegurem la diversió dels nostres infants, organitzen totes les festes per gaudir en família, nadal, fi de curs, etc…

caminata

Comissió caminades
Sandra B., Ricard C.

Fem esport, gaudim de la natura i ens trobem en família. Un moments molt intensos que ens ajuden a compartir i relaxar-nos gaudint d’una aventura, cada vegada de més quilòmetres! Apunta’t a la propera!

Imatge _3.1

Comissió solidària
Samara A., Anna R., Eli A. i Violeta R. i Alícia.

Organitzem activitats solidàries com el Montbau Merkat o venem gorres de la Casa del Xuklis  com a suport a les iniciatives d’una família de l’escola…

Montbau Market, és un mercadet solidari nadalenc que organitzem les famílies de diferents AMPAS del barri, escoles del barri, algunes entitats i la Sala Polivalent de Montbau. Col·laborem amb la Marató de TV3 amb tots els beneficis que obtenim. Organitzem paradetes de joguines, roba , llibres.., taller de manualitats nadalenc, jocs d’enginy, esmorzar popular,cercavila….. Cada any necessitem la teva col·laboració. Ens ajudes a organitzar el proper Montbau Market?

Imatge _3.4

Comissió carnestoltes
Eura M., Ainara N., Esther B., Judith M. i Raquel M.

Preparades per organitzar unes disfresses de carnaval amb material reciclat i sostenible amb el suport de l’escola i la complicitat i el disseny dels nostres infants. Tot un repte!

El projecte consisteix en realitzar les disfresses de manera sostenible, amb el màxim de material reciclat tot potenciant la creativitat dels infants, convertint els joves en autèntics “makers” (DIY). Cada classe tria la disfressa i dissenya una proposta de disfressa. L’objectiu és ensenyar a les famílies a aprofitar recursos, ser sostenible i creatius, evitant la compra de disfresses amb un cost excessiu per a les famílies i que implica un consumisme excessiu o innecessari.

menjador


Comissió de menjador i temps de lleure
David C., Esther C., Laura C., Núria S., Sònia D.

Comissió que vetlla per al bon funcionament del menjador escolar i del temps de lleure del menjador juntament amb l’escola.

wxtraescoalrs

Comissió inclusiva
Violeta R., Estrella María G., Lídia M., Aina P., Maite M., Núria S.

El 2017 es va aprovar el Decret “de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu”. Aquest decret vol impulsar que tot l’alumnat estigui escolaritzat en el mateix sistema educatiu. Perquè això es pugui portar a terme és l’escola que s’ha d’adaptar a tot tipus d’alumnat i a les seves necessitats, adaptant continguts, materials, metodologies, etc. per tal d’adquirir els aprenentatges corresponents amb el suport de l’administració. Per això, aquest curs, posem en marxa la Comissió Inclusiva amb els següents objectius:
1. Donar a conèixer el Decret d’Inclusiva i com es porta a terme a l’escola.
2. Donar suport a l’escola en l’aplicació del Decret.
3. Escoltar les inquietuds de les famílies.

web

Comissió Web

Eura M. i Iacma M.

La comissió que s’encarrega de les actualitzacions de la web de l’AFA.

Interlocució comissions i delegats
Marta N.

Si vols contactar amb les comissions, accedeix a l’apartat Contacta