T’apuntes al WallaPins?

Tens una trona que ja no necessites? Les teves criatures s’han cansat de fer sempre el mateix puzzle? Busques unes malles de color fúcsia per a la disfressa de Carnaval? Apunta’t al WallaPins, un grup d’intercanvi d’objectes entre famílies que engeguem coincidint amb el Dia del Consum Responsable. Per participar-hi, només cal afegir-se al grup de whatsapp a través del link que us facilitaran les persones delegades.

Abans de comprar o llençar, intercanviem!

NORMES D’ÚS

Aquest és un grup de Whatsapp Semigestionat, administrat per la Junta de l’AFA. Les administradores només intervindran en cas que se les avisi per privat perquè intervinguin en un conflicte no resolt o perquè s’ha detectat incompliment de les normes de funcionament per part d’alguna persona del grup. 

Al grup només es pot intercanviar, regalar i/o demanar objectes, sense la intervenció de diners (preferentment objectes relacionats amb la criança).

No es pot publicar res il·legal ni que no tingui relació amb donacions i/o intercanvis d’objectes. En cas d’irregularitat, les administradores faran un avís a la persona que hagi publicat informacions no permeses i, al segon avís, podrà expulsar a la persona del grup. 

Procediment per intercanviar objectes:

  1. Per publicar un anunci, s’escriurà una explicació que començarà per ‘regalo’, ‘demano’ o ‘intercanvio’. Si es tracta d’objectes, també una foto per cada objecte. Si la persona té l’objecte, com a mínim una foto ha de ser de l’original, tal com es lliurarà. Si hi ha diversos objectes i es poden demanar per separat, és millor una foto per a cada cosa.
  2. Per respondre a un anunci es farà un ‘respondre’ amb la paraula ‘m’interessa’ i es seguirà la conversa per privat.
  3. Quan es reservi l’objecte, es respondrà l’anunci amb ‘reservat’.
  4. En cas de no presentats, la persona anunciant podrà tornar a publicar l’objecte. 
  5. Quan hi hagi més d’una persona interessada, qui ha publicat l’anunci és lliure d’assignar-lo a la primera persona que ha respost, o fer un sorteig en cas que hi hagi més d’una persona interessada. Una opció és fer-ho a través de la següent eina https://echaloasuerte.com/raffle sense utilitzar MAI el número de telèfon complet dels interessats (utilitzant els últims dígits ja serveix). Quan tingui la persona guanyadora respondrà a l’anunci amb ‘Li ha tocat a @xxx’. La norma és fer sorteig, tot i que si, puntualment, algú no vol/pot, pot fer el que cregui convenient.
  6. Només un membre de cada unitat familiar podrà optar a un objecte que es regali. D’aquesta manera, totes les famílies tindran les mateixes opcions.
  7. En cas de situacions diferents a les anteriors, caldrà contactar amb les administradores per afegir-les a la normativa d’ús intern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.