Dia Europeu de la Salut Sexual

Coincidint amb el 14 de febrer, Dia Europeu de la Salut Sexual, la coordinadora que aglutina les comissions coeducatives i feministes de les 12 escoles públiques del municipi de Sant Cugat, celebra una xerrada online per famílies que tenen infants a primària sobre sexualitat. David Paricio Salas, director de Sida Studi, entitat experta amb 35 anys de trajectòria, serà l’encarregat d’oferir eines a les famílies per treballar l’educació sexual a la infància.

“Impulsar l’educació sexual des de la primera infància és un objectiu primordial per facilitar una vivència positiva de la sexualitat i aprenentatges sobre els cossos, les cures, el plaer o els límits”, asseguren des de Sida Studi. El que es pretén amb la trobada és crear un espai per compartir claus educatives i reflexions per tractar l’acompanyament a les sexualitats d’infants.

La xerrada online serà el 14 de febrer a les 18h.

Es podrà seguir via canal Zoom o via Youtube Formació Afes en Xarxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.