EL VOLEIBOL TORNA A LA NOSTRA ESCOLA!

Benvolgudes famílies a petició d’algunes de vosaltres us fem arribar un resum de la reunió que vam tenir el passat divendres 25 de juny sobre l’activitat de voleibol.

 1. Perquè Voleibol?
  El voleibol té un llarg recorregut a l’escola Els Pins. Durant molts anys, aquest esport es va practicar com a activitat extraescolar a la nostra escola. La partida de la persona que feia d’enllaç entre el Club Mundet i l’escola, així com la coincidència d’aquesta activitat extraescolar amb la de patinatge va fer que la pràctica del voleibol es traslladés a l’institut Anna Gironella de Mundet i es desvinculés dels Pins, desapareixent de l’oferta d’extraescolars.
  Aquest any, hem pensat que el voleibol i el vincle tan estret que s’havia consolidat amb l’escola els Pins havia de tornar. És per això que l’Ana de Gregorio (mare de l’Abril Lafuente de 5è) s’ha ofert com a enllaç entre el Club i l’escola per recuperar la pràctica d’aquest esport, afavorint la comunitat educativa-esportiva al barri. La intenció, no és una altra que apropar l’esport als infants i iniciar-los en la pràctica d’un esport alternatiu al futbol o el bàsquet.
 2. Objectius i valors de l’esport col·lectiu: Voleibol
  • Iniciació al treball en equip.
  • Fomentar el treball en equip, per aconseguir un punt s’han de fer tres tocs entre els integrants de l’equip.
  • Respecte i tolerància envers l’equip, els compays i els contrincants.
  • Treballar la coordinació de moviments amb la pilota.
  • Treballar els moviments del “saque”, la recepció de la pilota, la posició dels dits i el remat.
  • Fomentar la socialització, el companyerisme i el compromís.
  • Gestió de les emocions: saber guanyar i saber predre.
  • Treball de bons hàbits i vida saludable: l’esport millora l’estat d’ànim així com l’estat físic i mental d’aquells que el practiquen.
 3. Organització de la pràctica de l’esport.
  • L’ extraescolar de voleibol començarà a l’octubre i finalitzarà l’últim dia del mes de maig.
  • Horari: Dilluns i Dimecres de 16:45 a 18h. De les 16:30h a les 16:45h, espai per berenar. Els divendres reservem la pista per posisbles partits, a partir del segon trimestre.
  • Equips mixtes de 3er a 6è, inscrits a la LLiga escolar. A partir de 6è els equips deixen de passar de ser mixtes a ser femenins o masculins.
  • Necessitariem un mínim de 10 jugadors per començar l’activitat.
  • Equipació: roba d’esport cómoda, similar a la que fan servir els infants a l’escola per la pràctica d’Educació Física. Més endavant, si es juguen partits amb altres escoles, el Club sol cedir samarretes als integrants dels equips, que s’han de retornar a final d’any.
  • Preu: 120€ mensuals per grup (a dividir entre els infants que el formin) + 15€ per infant, corresponents a les despeses generades per entrar a la lliga escolar (assegurances, àrbitres…). Quan més integrants tinguem, més barata ens sortirà l’activitat.
  • L’activitat es podria iniciar a l’atri de l’escola, espai airejat, però alhora protegit del fred de l’hivern. Pendent de confirmar-ho amb l’escola.
 4. Altres consideracions:
  • Aquesta activitat està oberta a altres escoles del barri que s’hi vulguin afegir. En aquest cas, el trasllat dels infants fins als Pins anirà a càrrec de les famílies tenim en compte que els primers minuts d’entrenament es dediquen a muntar la pista i el material, amb la qualcosa els participants no perdrien temps de la pràctica de l’esport.

Per fer les inscripcions per l’activitat de voleibol, us preguem envieu un email a l’adreça, extraescolars@afaelspins.org, indicant nom i cognoms del vostre fill/a, curs escolar i escola.

Us hi esperem a tots i totes!

Comissió d’extraescolars
AFA Els Pins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.