Nova extraescolar!

Bon dia famílies,  

El pròxim any escolar, 21-22, hi haurà una nova activitat extraescolar de trail running, aquesta serà gestionada pel Centre Excursionista de Catalunya (CEC).

El CEC, té per objectiu bàsic el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en el medi natural. Si voleu conèixer més l’entitat us deixem el link de la seva pàgina web: https://cec.cat/ 

L’activitat de trail, està proposada per infants des de P5 fins a 6è de primària. Tota la informació referent a aquesta nova proposta es troba explicada al document que adjuntem a continuació.

A més, el dilluns 28 de juny a les 17:30h i el dimarts 29 de juny a les 19:30h us proposem fer una reunió informativa de l’activitat on s’explicarà el document d’una manera més acurada. Les reunions són telemàtiques, ambdues es realitzaran al link que adjuntem a continuació: https://meet.google.com/wvn-ouru-nrc 

Al principi del mes de juliol s’obriran les inscripcions a l’extraescolar i finalitzaran la segona setmana de setembre. Aquestes es faran des de la pàgina web del CEC, us enviaríem el link per poder-hi accedir a realitzar-la.

Que dius? Que com a família vols fer-ho tu també? Dons sí, hem pensat en tots vosaltres perquè sabem que us agrada l’esport i l’entorn que ens envolta per poder gaudir d’una activitat molt xula!!

La propera temporada 21-22, l’Escola de Trail del CEC, la qual oferirà una extraescolar de trail a l’alumnat dels Pins, buscarà obrir-se al públic adult oferint entrenaments els dimarts i/o dijous d’una durada de 1h30′ per Collserola. Aquests es faran en dos franges horàries, 17:30 – 19h o 19h – 20:30h, i dos nivells iniciació o perfeccionament. Tindran punt d’inici i finalització al CEM Mundet, lloc on es podran deixar els efectes personals.   

L’Escola de Trail del CEC per adults, oferirà entrenaments grupals amb un tècnic/a titulat/da, a les sessions es realitzaran diferents rutes pels corriols i pistes de Collserola però a més, es treballaran aspectes com la tècnica de cursa, la tècnica de baixada i pujada, es realitzant exercicis de força i estiraments, entre d’altres aspectes.  

Hi voldries formar part?  

Amb l’objectiu de poder conèixer quin servei, dels prèviament proposats, s’adaptaria millor a tots i totes vosaltres, us agrairíem que contestéssiu aquest formulari d’una duració inferior als 3 minuts. Posteriorment, us informarem de quin serà el producte final, el qual, esperem que s’adapti al màxim al que busqueu. El link del formulari es troba a continuació: https://forms.gle/gqBMhzSETAgmYptu6 

Desitgem que aquesta nova proposta d’activitat per a tots, sigui un nou començament d’extraescolars molt esportives.

Ús hi esperem a tots!!!!!!

Comissió d’extraescolars.

AFA Els Pins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.