Les vacances d’estiu en família

Benvolgudes famílies,

S’acosten les vacances d’estiu dels infants, i per a les famílies la planificació de moltes setmanes sense escola, que sol comportar haver de resoldre un trencaclosques d’activitats i suports que pot ser estressant. Al mateix temps s’obre un ventall d’opcions sobre com gaudir de les vacances en família i és en aquest trencament de la rutina que fem sentir desitjos, expectatives, necessitats i hem de poder teixir-les entre cadascú de la família i amb les nostres possibilitats. Tot això, com ho vivim? Què prioritzem? Per reflexionar sobre què esperem d’aquest temps de lleure, quins reptes emocionals ens planteja, i com el gaudim, us proposem la lectura d’aquests dos articles. Aquí i aquí

… i molt bon estiu a tots i totes, famílies!!!

Comissió Educativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.