Xerrada formativa: “Els usos moderats de les pantalles (televisió, videojocs…)”

Us volem informar de que un curs més, des de la Comissió Educativa encetem una programació de xerrades, tertúlies, conferències i tallers orientats als pares i mares.  Un espai familiar i proper on aprendre, aportar i compartir;  un punt de trobada per a la participació activa i consicent en l’educació dels nostes fills/filles.Per nosaltres la vostra participació és fonamental per fer d’aquest espai de trobada de les families, un entorn ric, viu i en constant creixement!

Iniciem aquest cicle  el proper dilluns dia 23 de Novembre a les 17h a la Biblioteca de l’escola amb una xerrada/acció formativa oferta pel  Programa de Suport Educatiu a les Famílies organitzat per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes municipals:
“Els usos moderats de les pantalles (televisió, videojocs…)” (A càrrec de Sònia Rubio de EdPac). Les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també de preocupació de les famílies per si els fills i filles en fan un mal ús. Com promoure l’ús racional de les pantalles a partir de la crítica i l’autocrítica? Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema? Pactes i conseqüències en l’ús de les pantalles. Com podem treballar la responsabilitat?

Atenció!! Recordar-vos que l’assistència és gratuïta i que compteu amb un servei d’acollida pels vostres fills/es. És molt important que les famílies que el necessiteu, ens confirmeu al correu electrònic de la Comissió educativa, abans de dilluns, quants nens i nenes deixareu al Servei.

Inscipcions i Servei d’acollida: comissioeducativa@ampaescolaelspins.org
Al Assumpte indiqueu “Xerrada 23N”
Simplement poseu nom i cognom de/dels assistents, curs del fill/fills i el nombre de nens que es  quedaran a l’escola  amb els monitors d’acollida.

US HI ESPEREM!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.