Festa de la Castanyada

El proper 31 d’octubre, l’AMPA continuarà la Festa de la Castanyada de l’escola a partir de les 16:30 hores amb un concurs, castanyes, sorpreses, música i moltes coses més.

I Concurs de caracterització de moniatos i castanyes.

Us animeu a participar-hi? Fer-ho és molt fàcil, només cal una mica d’imaginació. Per a disfressar moniatos i castanyes podem utilitzar elements que tinguem a casa: el tap d’una ampolla, botons, plastilina, pintura, colors, trossos de joguina que ja no fem servir, llana…tot val! L’objectiu principal és que compartiu una bona estona en família.

La data límit per fer el lliurament del treball és el dia27 d’octubre. El podeu lliurar al nostre conserge Josep o a qualsevol membre de la Comissió de Festes. Cal que el moniato o castanya vagi identificat amb una etiqueta amb els cognoms de la família on NO es pugui veure (a la base, per exemple). Podeu posar un petit rètol amb el TÍTOL de l’obra.

Les vostres creacions quedaran exposades a l’entrada principal de l’escola. Es formarà un jurat amb diferents membres de l’escola que votaran per a escollir les creacions més treballades i divertides. El dia 31 d’octubre, a partir de les 16.30h, coneixerem els treballs guanyadors, que rebran un petit obsequi com a record. A més, també repartirem castanyes i tot gaudint d’una mica de música passarem una bona estona celebrant la Castanyada!!

Us hi esperem! Animeu-vos!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.