Projectes_

Imatge _3.1Mercat solidari
Montbau Merkat, és un mercadet solidari nadalenc que organitzem les famílies de diferents AFA/AMPA del barri, escoles del barri, algunes entitats i la Sala Polivalent de Montbau. Col·laborem amb la Marató de TV3 amb tots els beneficis que obtenim.

Organitzem :
Paradetes de joguines, roba , llibres.., taller de manualitats nadalenc, jocs d’enginy, esmorzar popular,cercavila….. Cada any necessitem la teva col·laboració. Ens ajudes a organitzar el proper Montbau Market?

Imatge _3.2Caminades
Les caminades populars a l’escola han tingut molt d’èxit per la xifra de participants. L’exercici de caminar és una activitat física natural que aporta grans beneficis per a la salut a totes les famílies, ajuda als infants a posar-se metes i a superar-se i a més genera caliu entre les famílies. Apunta’t a la propera!

Imatge _3.3Arranjaments dels patis
Conjuntament amb l’escola i amb la implicació de tots els infants que han imaginat com volen el seu pati, la comissió de festes i la comissió d’obres han iniciat una proposta d’arranjament per tal d’adequar els patis a la seva funció educativa com a espais estimuladors de la capacitat de jugar dels infants i del desenvolupament de les seves funcions motrius, cognitives i socials. Participa!

Imatge _3.4Carnaval sostenible
El projecte consisteix en realitzar les disfresses de manera sostenible, amb el màxim de material reciclat tot potenciant la creativitat dels infants, convertint els joves en autèntics “makers” (DIY). Cada classe tria la disfressa i dissenya una proposta de disfressa. La comissió de carnaval organitza unes tallers per fer-la a l’escola o a casa. L’objectiu és ensenyar a les famílies i als alumnes a aprofitar recursos, ser sostenible i creatius, evitant la compra de disfresses amb un cost excessiu per a les famílies i que implica un consumisme excessiu o innecessari.

Per a més informació contacta amb l’AFA ampa.escolaelspins@gmail.com