Extraescolars

5_extraescolars1462x462

En la proposta d’activitats extraescolars de cada any volem donar continuïtat a aquelles activitats que el curs anterior van tenir bona acollida i valoració, i incorporem de noves, que treballarem conjuntament amb entitats i/o empreses especialitzades de l’entorn més proper.

Pretenem que els trets d’identitat de la proposta d’extraescolars de l’escola siguin:

 • Varietat: fem una aposta per fer una proposta àmplia i variada en tots els
  àmbits (esports, idiomes, creativitat, cultural…).
 • Homogeneïtat: seguiment presencial d’una coordinació estructural i
  pedagògica per alinear la proposta amb la línia pedagògica del centre.
  Treball de valors: demanem als especialistes intervenció pedagògica, no només
  tècnica de la seva activitat.
 • Valor afegit: col·laborem en la vinculació de l’escola amb el seu entorn. Fem
  xarxa i generem identitat.
 • Qualitat: associant-nos amb entitats/empreses especialitzades de l’entorn, o cercant personal qualificat per dur a terme l’activitat, amb la creació d’un programa propi de continguts. En el cas de les activitats vinculades a entitats de l’entorn, la proposta permet generar itineraris de continuïtat a l’activitat un cop acaba l’etapa escolar.

Inscripcions
Podreu realitzar totes les inscripcions a les extraescolars a la pàgina web http://escoles.fundesplai.org . Cada any informarem de les dates d’inscripció a travès d’aquest apartat i dels canal habituals.

Criteris admissió
El criteri d’admissió a les activitats extraescolars és:
1. Soci/a AFA
2. Ordre d’inscripció

Destinataris
Les activitats extraescolars s’ofereixen a tot l’alumnat de P3 a 6è de l’escola. En el cas dels alumnes de P3, la seva incorporació a les activitats extraescolars nomes podrà fer-se a partir del mes de gener. Durant el primer trimestre els infants de P3 poden inscriure’s a l’activitat de Tastaolletes (veure el detall de les activitats).

Durada de les activitats
Les activitats extraescolars comencen la primera setmana d’octubre i finalitzen el
31 de maig.

Beques activitats esportives
Si voleu informació sobre els criteris i formularis per sol·licitar beca que atorga l’Ajuntament de Barcelona per alguna de les següents activitats esportives que oferim (Piscina, escacs, dansa, futbol sala, sobre rodes), cal adreçar-se a la coordinació d’extraescolars.

Podeu accedir al detall de les activitats a
https://escoles.fundesplai.org/escola-pins/extraescolars/

Més informació
La Fundació Catalana de l’Esplai és l’empresa proveïdora d’aquest servei. A partir de l’octubre podeu contactar presencialment amb la coordinadora d’extraescolars per a qualsevol consulta, tràmit o dubte que tingueu (ajudar a fer inscripcions, etc.). La trobareu de dilluns a divendres de 16:30h a 17:45h a recepció de l’escola.

Fundesplai: 93 474 74 65 esplaiescola@fundesplai.org
Comissió d’extraescolars extraescolars@afaelspins.org