El nostre entorn

Carrer Domènech i Montaner, 3. Telf: 93 428 55 69. salapolivalent@bcn.cat

JAZZ AL GIMNAZZ
Divendres, 10 de desembre a les 20h

CONCERT DE BELÉN BANDERA QUARTET
 
Belén Bandera Quartet presenta Origins, composicions pròpies inspirades en viatges, paisatges, rutes, horitzons observats amb ulls molt oberts, coneixedors que la vida és de qui la somia despert. Una experiència vital i musical única que transporta a l’oient per un sense fi de vivències i emocions, les mateixes que van inspirar a Bandera en les seves travesses mentre escrivia aquesta música plena de detalls que ens evoca històries d’ahir i d’avui de la mà de l’elegància més hipnòtica i una sensibilitat commovedora en un viatge transcendental.

A càrrec de l’Associació musical Big Band de Montbau

Activitat amb un cost de 7€ Socis: 5€

CONFERRÈNCIES A.E.U
Dimarts 14 de desembre, a les 17.00h

WALT DISNEY I ELS CONTES DE FADES 

Hi ha la creença popular que els contes de fades són històries innocents amb princeses que somnien amb prínceps blaus, ocellets que entonen cançonetes ensucrades, i fades que fan encanteris, convertint carbasses amb carrosses. La idea ha estat sobretot reforçada per les versions en cinema que n’ha fet Walt Disney, on, paradoxalment, se l’ha criticat tant per endolcir massa les històries originals, com ser també el creador d’alguns dels malsons més traumàtics de la nostra infantesa.

A càrrec d’Albert Beorlegui

No cal registre prèvi.

Obert a totes les edats. Preu per conferència: 3€. Preu tres trimestre: a consultar

ARTS ESCÈNIQUES – TEATRE SOCIAL
Divendres 17 de desembre, a les 19h

NO SÉ SI ÉS AMOR
 
La peça de teatre fòrum “No sé si és amor” ens mostra el procés d’enamorament d’una parella de gent gran en les dependències d’un cafè del barri.Ambdós jubilats, solters i sense fills, busquen l’amor real i perenne: “Fins que la mort els separi”.Hauran trobat l’amor vertader?Durant l’obra es posen en evidència els rols tradicionals de gènere i altres situacions de poder que estan presents en la vida quotidiana.Construïda a partir d’un fet real: La violència de gènere existeix o és un invent ideològic?

A càrrec de la CIA Grup de Dones de Montbau

Activitat a partir de 12 anys (Debats intergeneracionals) 

Activitat Gratuïta

ESPECTACLE FAMILIAR 
Dissabte 18 de desembre de 12h a 14h

TIÓ GEGANT!!

Els TRES QUARTS DE QUINZE ens porten un tió ben diferent!, mentre uns el fan cagar, els altres veuen com cau el torró. Al nostre tió ja no li fa vergonya que els nens vegin d’on surten els regals. Per Nadal portem el nostre tió ben tip per tots els pobles de Catalunya.

A càrrec de CIA TRES QUARTS DE QUINZE

Activitat gratuïta

CICLE DE BLUES PEL BARRI
Dissabte 18 de desembre, a les 20h

CONCERT D’ESCUELA DE BLUES SOCIAL CLUB
 
La Escuela de Blues Social Club és una reunió de músics afins a l’Escola de Blues de Barcelona que ha anat, en els últims tres anys, realitzant tot tipus d’espectacles (Jam del Poble Espanyol, a Centres Penitenciaris, a Centres de Salut Mental i altres concerts a peu de carrer per causes diverses). Cada un dels seus integrants està en altres bandes. Sempre han intentat transmetre lo autèntic del Blues, tot i així també incorporen Funky i Soul, són una banda molt versàtil adaptable a tot tipus de necessitats.

A càrrec de Rock pels Xuklis

Activitat amb un cost de 6€

MONTBAU MARKET
Diumenge 19 de desembre, de 11h a 14h
 
Torna el Montbau Market! El mercat solidari nadalenc organitzat per les famílies i escoles del barri de Montbau per contribuir amb La Marató de TV3 d’aquest any “Salut Mental“. A la jornada trobaràs els següents espais:

•Paradetes de joguines, roba, llibres… •Taller de manualitats nadalenc •Jocs d’espai lliure •Xerrada sobre salut mental •Esmorzar popular

A càrrec de: AEEF Montbau, Escoles i AFAs Els Pins, Arboç, Baloo, Harmonia i Sala Polivalent de Montbau. Amb la col·laboració de Rossend Camón Solsona (Psiquiatra i Psicoanalista)

Activitat gratuita