8 de març de 2022

Benvolgudes famíles,

Tal i com us vam informar, des de les Comissions educatives i de gènere de les AFA del districte, s’ha creat una Coordinadora de Comissions de Coeducació on, entre altres coses, s’estan preparant accions conjuntes de cara al 8 de març. 

Després d’informar-vos, rebre les aportacions de les persones interessades i parlar del tema amb l’escola,

Us traslladem que hem decidit deixar una mica de banda les accions conjuntes del barri per adequar-nos una mica més a la proposta de l’escola.

L’escola voldria aclarir amb les criatures què és el 8 de març i transmetre que no és una celebració si no una commemoració. Volen que es doni peu a parlar de drets humans fonamentals, tenir present la memòria històrica d’aquests drets i transmetre que totes les persones podem ser part activa en els drets humans des del nostre entorn més proper. És a dir, generar esperit crític i actiu en les criatures de la nostra escola. 

La coeducació i la igualtat de gènere ja és una cosa que es treballa en el dia a dia al centre; així que hem pensat que la nostra acció pot anar dirigida a activar aquest rescull d’activitats que es faran a l’escola aprofitant l’avinantesa.

Així doncs, des de l’AFA proposem que, totes aquelles criatures que vulguin i s’animin, portin alguna peça de roba o un motiu de color lila el mateix dimarts dia 8.

Moltes gràcies,