Xerrada-Col·loqui: L’ús responsable dels dispositius mòbils

Dijous, 26 de febrer de 2015
De 16:45 a 18:15 h
 
La Xerrada-col·loqui que us proposem per al proper dijous, forma part del programa de suport educatiu a les famílies de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest taller s’explicaran les oportunitats i els riscos de les tecnologies mòbils, els diferents usos que se’n fan per part dels i de les estudiants i quines pautes poden adoptar les famílies per ajudar a assolir un ús responsable i enriquidor per els seus usuaris.

Important: Cal inscripció prèvia. Donat que s’ha previst un Servei d’Acollida, és molt important que les famílies que el necessiteu, ens confirmeu al correu electrònic de la Comissió educativa entre demà dilluns i dimarts, quants nens i nenes deixareu al Servei.
Inscipcions i Servei d’acollida: comissioeducativa@ampaescolaelspins.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.